Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Facit" by Patrik Lundberg # eBook PDF Kindle ePub Free

Facit

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Facit
  • Author : Patrik Lundberg
  • Release Date : January 11, 2019
  • Genre: Writing,Books,Reference,
  • Pages : * pages
  • Size : 1953 KB

Description

Patrik Lundberg drömde om att fÄ skriva krönikor. Han sydde ihop sin egen utbildning: studerade retorik, litteratur och journalistik. Analyserade skribenter och författare. LÀste. Skrev. I över ett decennium kokade han ner krönikekonsten till en liten vetenskap.
Facit Àr resultatet av allt det dÀr: frÄn handfast stilistik och kÀllkritik till övningar i fantasi och rÄd frÄn nÄgra av Sveriges bÀsta krönikörer. Aftonbladets kolumnist Patrik Lundberg har skrivit boken som han sjÀlv önskade hade funnits dÀr för honom. Nu har du hans dröm i handen. Ta den i fickan. Gör den till din.
Ur innehÄllet:
· Retorik
· Dramaturgi
· Stalltips frĂ„n stjĂ€rnkrönikörer
· Krönikesamling Patriks bĂ€sta och sĂ€msta
Patrik Lundberg Àr journalist och författare. Han skriver krönikor i Aftonbladet varje söndag och har skrivit tvÄ böcker: den sjÀlvbiografiska Gul utanpÄ och ungdomsromanen Onanisterna. Han Àr Sveriges enda lÀrare i konsten att skriva krönikor.
"Flera skrivtips Äterfinns i andra skrivhjÀlpsböcker, men styrkan i denna bok Àr att den ger lust att författa sjÀlv och att den Àr skriven föredömligt lÀttillgÀngligt, bÄde vad gÀller uppbyggnad som sprÄk ... Facit - konsten att skriva krönikor ger en djup insikt i vad som skiljer en krönika frÄn annat skrivande och Àr Àven en inspirerande konkret handbok till att pröva sjÀlv." Brita Elmers, BTJ
"Facit - konsten att skriva krönikor" ger en djup insikt i vad som skiljer en krönika frÄn annat skrivande och Àr Àven en inspirerande konkret handbok till att pröva sjÀlv.
Brita Elmers, BTJ


Free PDF Books "Facit" Online ePub Kindle